Sydafrika

Vi reser till det fantastiska området Wilderness som bjuder på grym hangflygning och bergstermik i moderata förhållanden vilket innebär att resan även passar dig med lite mindre erfarenhet. Tillsammans med vår samarbetspartner Cloudbase Paragliding, som också står för vårt mycket fina boende (inklusive ett par kvällar med sydafrikansk Braai = barbeque :) ), törs vi utlova en helhetsupplevelse utöver det vanliga!

Sydafrika erbjuder förstås mycket mer än skärmflygning så varför inte ta med någon du tycker om på en härlig semester med sol, bad, vandring, dykning eller andra äventyr? Området i och runt Wilderness är inte minst känt för långa vita sandstränder, laguner och fina vandringsleder. Vid Maps of Africa erbjuds en unik utsikt där floden Kaaimans genom sin färd genom det frodiga landskapet har skapat en tydlig form av Afrikas kontur. Du kommer här kunna beundra den vidsträckta utsikten över vildmarken och med startplatsen i närheten även diverse skärmflygare som flyger över huvudet. 


Wilderness South Africa 2023

- Avresa från Landvetter lördag 4/2, ankomst George Airport söndag 5/2

- Hemresa från George Airport lördag 18/2, ankomst Landvetter söndag 19/2

Pris per person i delat rum 24 900 SEK varav anmälningsavgift 5 000 SEK. I priset ingår flygresa, boende i dubbelrum & frukost, två grillkvällar samt guidning och transporter varje dag till och från de flygställen som fungerar för dagen, naturligtvis beroende på väder som vanligt i vår ljuva sport. Lokala avgifter för licenser och starter i området tillkommer och beror på vilka platser vi flyger på under perioden, räkna med max 1000 SEK. 

Så snart du anmält dig via länken nedan kontaktar vi dig för detaljer om hur du betalar din anmälningsavgift och när avgiften är inbetald är din anmälan bindande. Notera att totalpris baseras på flygbiljettpriser per 30/9 och kan komma att justeras om dessa ökar mer än 5% innan anmälan definitivt stänger 15/11.

Anmäl dig nu HÄR för en fantastisk upplevelse!

Bilder från vår resa 2022